Tre favoriter – Helene Bogren

By 29 januari 20133 favoriter

När jag blev tillfrågad om jag ville visa mina tre favoriter här på Svensk Scrapbookings ”Framsidan” så tänkte jag att det blir roligast om jag väljer så att jag får med några olika tekniker som jag använder ofta.

På den första layouten har jag lekt med Dylusions Ink Spray. Jag gillar att spreja färgglada cirklar och här har jag låtit sprejen rinna ner så att den bildar snören till ballongerna. Jag gillar att klottra på mina layouter (doodling) och brukar även stämpla lite. När jag stämplar så gör jag det oftast medvetet slarvigt så att det bidrar till en kladdig känsla. Till sist har jag stänkt på akrylfärg så att det blir små prickar i olika färger. Detta gör jag i stort sätt alltid på mina layouter.

På den andra layouten har jag sprejat på en s.k. template, men jag har även använt Pan Pastel för att förstärka det röda. Även här syns slarvig stämpling och akrylfärgsstänk. Jag har även använt akrylfärg på en template (den lila bården) och på tyll (syns i grönt). Bakom fotot har jag ett flertal pappersremsor och washitejp. Jag älskar galna mönstermixar och detta är ett bra sätt att få in många olika mönster.

På den sista layouten har jag använt Distress Ink på en template för att göra de gula blommorna. Jag har även gjort lite upphöjda stjärnor med modelling paste och en template för att skapa textur. Dessa har jag sedan färglagt med akrylfärg. Det mest påtagliga är nog färgsplasharna som är gjorda genom att jag helt enkelt kastar akrylfärg på pappret. 🙂

Ett stort tack för att jag fick vara med här! Och ett stort tack till alla er som intresserade sig för att titta på och läsa om mina layouter! Vill ni se mer så hittar ni mig här.

Join the discussion 4 Comments