Creativica söker DT

Lycka till!
Användarvisningsbild
ratemma
Inlägg: 738
Blev medlem: 14 maj 2011, 00:46
DT: Creativica
Ort: Nordmaling
Kontakt:

Creativica söker DT

Inläggav ratemma » 03 sep 2014, 13:52

Butiken är stängd, men Bloggen lever vidare som en inspirationsblogg – vi kommer blogga med eget material och fortsätta ha varierande stilar etc – vi hoppas det ska bli ”något för alla” precis som målsättningen med butiken var.

Vi vill blir fler! Flera av våra designers går vidare till nya uppdrag eller satsar på andra saker som tex. nytt jobb, därför har vi ett par lediga platser! Det handlar om att blogga varannan vecka på en given dag. Det gäller att använda sitt eget material, göra egna tutorials, hålla i en tävling nån gång och vara lite påhittig med vad man bloggar. Maila oss på info@creativica.se om du är sugen på att vara med!!! Bifoga bilder på 3 alster som visar din ”stil” och/eller som du är nöjd med. Alla nivåer och alla typer av papperspyssel är välkommet: kort, LOs, PL, Mixed Media, altrat, paper craft – ju fler olika saker vi visar i bloggen dessto bättre!

Har ni några funderingar tveka inte att höra utav er via mail eller varför inte lämna en kommentar i bloggen: http://www.creativica.se/blogg/

Återgå till "Utmaningar, utlottningar och Designteam"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 2 och 0 gäster