Scrabookingmara med kursverksamhet i Skövde 19 mars 2016

Information och tips
Användarvisningsbild
ronjabus
Inlägg: 85
Blev medlem: 08 okt 2006, 16:22
Ort: Skövde
Kontakt:

Scrabookingmara med kursverksamhet i Skövde 19 mars 2016

Inläggav ronjabus » 11 nov 2015, 11:09

Nu äntligen släpper vi anmälan till vårens Scrapbookingmara som vi denna gång förlägger i Skövde. Lördagen den 19 mars mellan klockan 10-19 har vi bokat församlingshemmet Kyrketorpsgården i Skultorp för en dag att umgås, lära oss nya tekniker, träffa nya bekantskaper, äta gott, utmanas i våra tävlingar och shoppa såklart!
Den här gången går vi ifrån tänket att rikta in oss på Pocketscrap till att ordna en mer allmän scrapbookingmara där all sponsring och alla tävlingar kommer att vara av blandad kompott.
För att göra maran lite speciell så har vi bjudit in duktiga Sari Hänninen som kommer att hålla i två härliga kurser under dagen för den som vill. Observera att platserna till dessa är begränsade, så först till kvarn!
Idas magasin kommer att finnas på maran under dagen med sin fina butik.
För er som vill vara med på maran ingår frukost, lunch och fika. Vi hoppas även att vi blir sponsrade till en goodiebag till alla deltagare. För er som väljer att enbart gå kurs ingår inget annat i det priset än själva kursen.
Så här ser de olika anmälningssalternativen ut:
Enbart träff 300kr
Träff+1 st kurs 700kr
Träff+2st kurser 1100kr
Enbart 1st kurs 450kr
Enbart 2st kurser 850kr
Eftersom det är ett begränsat antal platser kommer vi att låta de som både vill vara med på maran och gå kurs att ha företräde vid anmälan till kurserna.
Det är viktigt vid anmälan, till asanden@bredband.net, att ni skriver vad ni vill vara med på och en bekräftelse kommer från oss så fort vi hinner.
Varmt välkomna med era anmälningar!
Åsa Sundquist, Malin Ellegaard & Anna Sandén

Återgå till "Mässor och träffar"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 2 och 0 gäster