Vårens scrapträffar hos Sirap i Paris, Stockholm

Information och tips
sirap
Inlägg: 20
Blev medlem: 08 okt 2014, 11:25

Vårens scrapträffar hos Sirap i Paris, Stockholm

Inläggav sirap » 11 jan 2015, 16:39

Varmt välkommen till vårens pysselträffar hos Sirap i Paris i våra fina fräscha lokaler i Arninge, Täby, norr om Stockholm!
Här blir du väl omhändertagen hela dagen av oss, med skön kudde under rumpan, gott om plats vid ditt bord samt kaffe, te och smarrigt fika. Micro och kyl finns att tillgå, men det är även väldigt nära till Arninge centrum med stort utbud av mataffärer och snabbmat. Vår fina fysiska butik är även öppen under hela dagen för den som önskar handla, det går bra att betala med kort eller kontant. Kostnad 225:- för scrapträffen, betalas in i förskott senast 10 dagar innan träff, betalningsanvisningar kommer efter anmälan på mail. Vi har 22 pysselplatser i nuläget som fylls fort!

välkommen på vår nästa scrapträff söndagen 25 januari kl 10-18 kl 10-18.
Men eftersom vi vet att spargrisen är väldigt tom i magen i januari månad så erbjuder vi denna gång att betala för scrapträffen på plats eller med faktura på 14 dagar! Observera dock att anmälan är bindande även om betalning sker senare. Funderar du på att komma så vänta inte med din anmälan, för om du anmäler dig före nästa fredag den 16 januari så väntar en fräsig goodiebag på dig på din plats!

Här kommer också datum för scrapträffar i februari och mars så att du redan nu kan muta in dem i almanackan! Det går bra att anmäla sig redan nu.
Söndagen 15 februari kl 10-18
Söndagen 22 mars kl 10-18


Anmälan till samtliga träffar sker på mail till sirapiparis1@gmail.com. Hör av dig om du har några frågor, vi finns till för dig!
http://sirapiparis.se/
Allt gott!
Malin & Clara

Återgå till "Mässor och träffar"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 2 och 0 gäster